Üdvözöllek weblapomon!!!

 

Lukács Enikő vagyok, székelyudvarhelyi lakós. Jelenleg az Arménia KFT, Flóra üzletében dolgozom, mint üzletvezető. Férjem, a Gordon-Prod KFT alkalmazottja. Két gyerekünk van Beáta Katalin, és Csaba.

A lányom nyolcadik osztályos, a Palló Imre zene és művészeti iskola tanulója. Szeret rajzolni és szobrászkodni. Állatbarát. Van egy németjuhász kutyánk, aki már a család tagja, hisz már nyolc éve nálunk van. Volt már papagájunk, teknősbékánk, és egyszer egy hörcsögöt is hazahozott.

A fiam, Csaba, az Eötvös József mezőgazdasági líceum autóbádogos szakán tanul Ő is  szereti az  állatokat.

Nagyon szeretünk kirándulni, télen ,nyáron. Minden nyáron a barátokkal, rokonokkal töltünk egy hetet. Elmegyünk sátrazni. Jóleső érzés amikor az óra nem csenget. Sátrazáskor mindig a férjek főzik és szolgálják fel a kávét. Ők a szakácsok is. A gyerekek pucolják a zöldséget, a mi dolgunk csak a mosogatás. Ők gyűjtik a fát is a tábortűzhöz.   

Ha tó mellett sátrazunk, és nem lehet fürödni, akkor a gyerekek tálakkal és vödrökkel locsolják egymást. Ha folyóvíz mellett verjük fel a sátortábort, akkor mindig megtakarítjuk a víz partját és gátat csinálnak. Minden este tábortűz ég a sátrak mellett.

Télen sízni és szánkózni járunk Ivóba vagy a Madarasi  Hargitára. Nagyon szeretik, ha síjjel vontatjuk az autóval. Télen is, ugyan úgy mint nyáron, szoktunk tábortüzet rakni. A gyerekek síznek, mi pedig beszélgetünk a tűz mellett.

Hétvégén, ha nem tudunk menni kirándulni, akkor elmegyünk lovagolni a Táncos Lovaglóba.

Szeretem a lovakat, de félek is egy kicsit tőlük.

Télen, nyáron, ha erre jársz keresd fel a Hargitát.