HELLO!

 

       Kisfaludi Klára vagyok, Székelykeresztúrról

 

Két témát kínálok:

s                            A székelykeresztúri START együttes

s                            A fiatfalvi (székelykeresztúri) UGRI-BUGRI napköziotthon

 

 

           A székelykeresztúri START együttes 1999 januárjában alakult a mostani formába.

Szórakoztató zenét játszik, de van néhány saját szerzeményük is. Most készülnek saját CD kiadására.

Felállás:

         -Krisán Csaba (dobos) 1982-től zenél. A helyi (székelykeresztúri) gimnázium diákzenekarában játszott 1986-tól, a jelenlegi SRART együttes alapító tagja.

          -Kisfaludi János (Jimmy)  (basszusgitáros) a zenélést 1973-ban kezdte a NOKTURNUS zenekarnál, mint szólógitáros, majd a SOLARIS-nál folkot játszott. 1984-ben a KATALIT rockegyüttes alapító tagja, itt már basszus gitáron játszik. Rádió felvételt is készítenek, ezzel indítja első műsorát 1989-ben a marosvásárhelyi rádió. 1990-től áttér a szórakoztató zenére. 1996-tól a START együttes tagja.

         -Bokor Béla (billentyüs) 1977-től zenél, a családban az apa is zenélt. 1980-tól több zenekarnál is zenél: rockot, báli zenét. 1999-től tagja a START zenekarnak, tíz éves szünet után fogott ismét neki.

        -Tóth Lajos (gitár) 1985-ben a SIPOS zenekarral kezdi a zenét, majd 1986-ban a SZABÓ zenekarban folytatja. Jelenleg a START együttes tagja (tíz éves szünet után fog ismét zenélni).

      -Szakács Zoltán (saxsafon) 1987-től zenél az ORIZONT zenekarral. Ő a START együttes legfrissebb tagja.

Tölts le ízelítőnek mp3 formátumba zenéinkből:

1.      mp3 a

2.      mp3 b

               Érdeklődni lehet a 066/242419 vagy 094-164144-es telefonon.

 

UGRI-BUGRI NAPKÖZIOTTHON

SZÉKELYKERESZTÚR/FIATFALVA

 

A napköziotthon Székelykeresztúrhoz tartozó Fiatfalván található.  Decemberben ünnepelte fennállásának 25. évfordulóját, ekkor vette fel az UGRI-BUGRI nevet.

A városban a legnagyobb termeket és udvart tudhat a magáénak. Csendes, nyugodt környezetben található.  Minden ünnepet nagy örömmel várnak, és meg is ünnepelünk .Ha van kedved, gyere és látogass meg! Szívesen várunk!