SZIASZTOK!

 

Székely Gyöngyvér Erzsébet vagyok! 1978.szeptember 25-én születtem a MÉRLEG jegyében; Székely Udvarhelyen. Hodgya volt a szülőfalum 1999-ig, amikor ugyanis férjhez mentem Máréfalvára és azóta is ott élek!

Két szép kislány édesanyja vagyok, akiket a z életemnél is jobban szeretek! A házasságom zátonyra futott és így egyedül nevelem a gyerekeimet, bevallom nem könnyű feladat de anyának lenni az egyik legcsodálatosabb dolog a világon. szekely_gyongyver@yahoo.com .

A nagyobbik kislányomat TAMARA –MÁRIÁNAK hívják és lassan betölti az ötödik életévét, azaz 2004 május 11-én. A kisebbik kislányomat AMANDA-RENÁTÁNAK hívják, és 2004 július 4-én tölti a harmadik életévét. Két aranyos és mind emelet szeretetreméltó teremtések! Az életem értelmét jelentik, így el sem tudnám képzelni az életem nélkülük!

 

. A munkám változatos, dolgoztam varrodákban de nem feleltek meg a munkakörülmények, hogy tovább dolgozhassak ezen a területen. Dolgoztam a mezőgazdaságban amit tényleg szerettem, mert azt szóval nem lehet kifejezni, hogy mit nyújt a természet csendje a természet zajai; ezt egyszerűen érezni kell. Most ROSAL termék forgalmazó vagyok; ez a rendszer nemcsak kozmetikumokat, hanem vegyi termékeket is forgalmaz.

Ezekről a dolgokról szól az életem tudom, hogy nem nagy szenzáció de nekem tökéletesen megfelel, mert megtanultam értékelni mindazt amim van.

 

SZÜLŐFALUMRÓL

BUDVÁRRÓL

ZENÉRŐL