Home -› Ștampile -› Costuri poștale -›

Costuri Poștale:

Livrare

Livrarea produselor se face cu ajutorul Poșta Română sau firma de curierat rapid Fan Courier, care va face livrarea la oficiul poștal cel mai apropiat de adresa Dvs., sau chiar la usa dumneavoastra sau a adresei de livrare specificata de dumneavoastra.

Termenul de livrare

Termenul de livrare oferit de firma noastră, bazânduse pe servicile oferite de Poșta Română respectiv firma de curierat Fan Courier agreată de noi este de 24, maxim 72 ore pe intreg teritoriul României, după confirmarea expedierii produselor către dumneavoastră. Tetra P&P nu își asumă nicio răspundere pentru aceste promisiuni, deoarece ele nu țin de organizarea internă a firmei noastre, ci de modul în care firma de curierat înțelege cum să iși facă datoria față de clienți.

Integritatea Pachetului

La primirea coletului, vă rugăm verificați integritatea ambalajului, precum și disponibilitatea certificatului si a facturii. Mențiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/conținutul unor colete le puteți face in momentul primirii, se intocmește un proces verbal de constatare, se refuză primirea și plata coletului. Orice reclamații ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.