Tetra antét Visza a kezdö oldalra Térkép megjelenitése Visza a kezdö oldalra Email küldése az office@tetra.ro cimre Hivás Skype-on Hivás Yahoo Messenger-en

Számítógépkezelő Tanfolyam:

Alapismeretek, Windows XP, Windows Intézo, Word 2003, Excel 2003, Internet, Ingyenes e-mail cím létrehozása minden tanulónak - 60 óra.

A számítógépkezelői tanfolyamhoz min. 8 oszt. szükséges.

Oktatás: hétfő, szerda d.u. 16-20.

Tanfolyam bemutatása:

Számítógépes oktatásA számítógép-kezelo tanfolyam keretén belül a tanulók elsajátíthatják a számítógép felépítésével kapcsolatos tudnivalókat, a képernyo, a billentyuzet, az egér felépítését és használatát, a Windows XP alapismereteket, a Windows Intézot, a Word 2003-et kezdoszínten, az Excel 2003 kezdoszínten.

A Windows Intézo egy utilitáris program, amely keretén belül fájlokkal muveleteket végezhetünk, másolatokat készíthetünk, átnevezhetünk, törölhetünk fájlokat és újakat hozhatunk létre.

A Word 2003 egy szövegszerkeszto program, amelyet használhatunk szerzodések, antétos papírok, levelek szerkesztésére.

Az Excel 2003 programot táblázatok, raktári nyilvántartások, árjegyzékek készítésére használjuk.

Megtanulják a levelezést az Interneten keresztül. Saját postafiókot hozunk létre, amelyek segítségével leveleket küldhetnek és kaphatnak, és postafiókunkat a tanfolyam elvégzése után is dijmentesen megtarthatják. Elsajátitják az Interneten történo keresést és a megtalált információ (képek, programok, HTML oldalak) mentését floppylemezre, wincheszterre.

E tanfolyam keretén belül a tanulók még elsajátíthatják a lemezek, a CD-k használatát. A tanulók egy nyomtatott dokumentációt kapnak, amely segít az otthoni tanulásban. Feladatlapokat oldanak szövegszerkesztéssel, táblázatkezeléssel, rajzok készítésével kapcsolatosan. Digitális tesztrendszer segitségével felmérik a tanulók tudását.

Ezeket a programokat minden kisebb cég ügyvitelének lebonyolításánoz ajánljuk, a titkárnoi munkához pedig elengedhetetlen.

A beíratkozáshoz szükséges iratok:

  1. születési bizonyítvány másolat (hitelesítés nélkül)
  2. ázassági levél másolat (hitelesítés nélkül)
  3. utoljára elvégzett iskola diploma másolata
  4. személi igazolvány másolata
  5. mappa-doszár

FIGYELEM:

Hadonászó kisöreg