Înapoi la prima pagină Vizualizarea hărți Trimiterea unei email pe adresa office@tetra.ro
[cursuri de programe] [curs de limbă] [dactilografie] [Internet] [prețuri] [cursanții] [cursuri de calculator]


Curs de calculator Utilizator microcalculator IBM PC

Cunoștințe de bază, Sistemul de operare Windows Millennium Edition, Windows Explorer, Word 2000, Excel 2000, modul de utilizare a programelor multimedia, Internet, crearea adresei e-mail pentru fiecare cursant.
Durata cursului: 60 ore.
La înscriere cursantul trebuie să aibă minim 8 clase.

Prezentarea cursului

În cadrul cursului de utilizator microcalculator IBM-PC, cursanții vor învață noțiunile generale despre calculator, părțile componente și utilizarea acestora, monitor, tastatură, mouse, sistemul de operare Windows Millennium Edition, Windows Explorer, Word 2000, Excel 2000.
Windows Explorer este un program utilitar, în cadrul căruia putem executa diferite operații cu fișiere și documente: deschiderea, copierea, ștergerea, renumirea unui fișier, crearea unui document nou. Word 2000 este un program editor de text, care ne ajută în redactarea unui contract, a unei scrisori și alte documente. Programul Excel 2000 este folosit pentu crearea tabelurilor și pentru a ține în evidență stocurile sau datele de bază. Programul Word 2000 și Excel 2000 nu sunt părțile componente ale programului Windows Millennium Edition.
Cursanții vor învăța să corespondeze prin Internet. Vor crea adrese e-mail, cu ajutorul cărora pot trimite și primi scrisori, acest drept este păstrat și după terminarea cursului. Cursanții vor învăța modul de căutarea pe Internet, informațiile găsite (poze, programe, pagini HTML) vor fi salvate pe discuri.
În cadrul acestui curs cursanții vor învăța folosirea discurilor, CD-urilor, folosirea sistemelor multimedia: înregistrarea sunetului, redarea înregistrărilor vizionarea filmelor. Cursanții primesc o documentație tipărită, care ajută la învățare. În timpul cursului, cursanții la fiecare întâlnire sunt întrebați din materia învățată, fac exerciții în cadrul programelor Word și Excel. În timpul cursului se verifică cunoștința cursanților prin completarea testurilor.
Aceste programe sunt utile în rezolvarea problemelor administrative ale firmelor, cunoștințele sunt indispensabile în munca unei secretare.

Curs de programator ajutor

Curs de calculator Interfața Windows Millennium Edition, Word 2000, Excel 2000, Internet, Crearea adresei e-mail pentru fiecare cursant, inițierea în căutarea unui loc de munc㠖 112 ore.
Cei care au terminat la firma noastră cursul de utilizator microcalculator IBM PC și se prezintă la cursul de programator ajutor, primesc reducere 10%. Pentru înscrierea la cursul de programator ajutor este necesară diploma de bacalaureat.

Prezentarea cursului

Microsoft Word for Windows este unul dintre cel mai cunoscut și avansat program editor de text. Cu ajutorul acestui program putem crea pagini de prezentare a unei firme, putem redacta scrisori atrăgătoare, coli cu antet, în cazul imprimantelor, care se repetă putem rezolva completarea automată a acestora. Într-un cuvânt, cu ajutorul acestui program putem oferi firmei noastre o asemenea image, care este indispensabil în zilele noastre.
Pentru înțelegerea și folosirea acestui program nu sunt necesare cunoștințe speciale de programare, este suficient numai cunoașterea interfeței Windows.
Programul Microsoft Excel este o aplicație de calcul tabelar. Putem recomanda acest program celor care lucrează în contabilitate. Cu programul Excel putem crea tabele cu datele de bază necesare în contabilitate putem rezolva, ținerea în evidență a stocurilor de magazie, cu aceste date putem executa diferite operații, tabelele pot fi prezentate într-o formă arătoasă. Putem recomanda acest program conducătorilor de firmă. Dacă Dumneavoastră cunoașteți programul Excel de acum încolo nu veți fi la discreția contabilelor Dvs. Extragerea unor date din datele de bază existente se face în câteva minute.
Word 2000 și Excel 2000 sunt recomandate celor care vor să-și întocmească documentele, tabelele într-un mod comod, rapid și arătos. În timpul cursului vă atragem atenția asupra tuturor șmecheriilor și vă învățăm utilizarea acestor programe în mod profesionist.

La înscriere este necesar:

 • Copie certificat de naștere
 • Copie certificat de căsătorie
 • Copie diplomă de absolvire a ultimei școli
 • Adeverință medicală, care trebuie cerută înainte cu nu mai mult cu o lună de la începutul cursului
 • Cerere
 • Dosar
Curs de calculator Atenție:
 • După curs participanții vor primi o diplomă, care se înscrie în carnetul de muncă
 • Pe un calculator lucrează doi cursanți
 • La un suprapreți de 10% garantăm, să utilizați singur un calculator
 • În prețul cursului sunt incluse 10 ore de Internet
 • Adresa e-mail, creată în timpul cursului este păstrată și după curs
 • Participanții vor primi gratis o dischetă CD, care vor conține site-ul de web ale cursantului, imaginile, clipurile video filmate pe durata cursului și documentația cursului.
 • Paginile web executate de către cursanți vor fi publicate și pe Internet
 • Posibilitatea de a plăti în rate
 • Posibilitate de exersare în perioada cursului
 • După curs participanții pot folosi internetul cu reducere de 10%
 • Absențele nemotivate, dacă depășesc 10% din durata cursului, participantul nu primește diplomă

  [cursuri de programe] [curs de limbă] [dactilografie] [Internet] [prețuri] [cursanții] [cursuri de calculator]