Înapoi la prima pagină Vizualizarea hărți Trimiterea unei email pe  adresa office@tetra.ro
[cursuri de programe] [curs de limbă] [dactilografie] [Internet] [prețuri] [cursanții] [cursuri de calculator]

KISOREG
Curs de limba engleză și germană cu ajutorul sistemului multimedia

Programul de limba engleză și germană este unul dintre programele cele mai populare. Limba engleză și germană este prezentată cu ajutorul unor imagini atrăgătoare. Cu ajutorul numeroaselor posibilități technice este mai ușoară și mai rapid învățarea limbii. Apar imagini pe lângă text ajutând în înțelegerea lecției.
Calculatoarele sunt dotate cu sistem multimedia, ceea ce înseamnă că calculatorul “poate să vorbească". Pe calculatoare sunt montate microfoane și căști. Calculatorul “citește" textul original englez sau german. Este foarte util, că putem înregistra vocea noastră comparând cu vocea originală, în acest caz putem învăța mai clar și mai perfect limba străină. Fiecare lecție are o parte de gramatică, cât și teste.
Calculatorul pronunță un cuvânt, iar utilizatorul trebuie să introducă prin intermediul tastaturii, cuvântul auzit. Pe monitor apar imagini și propoziții, cursantul trebuie să decidă dacă propoziția este adevărată referitor la imagine. Programul cuprinde și un test de gramatică, în care din trei variante posibile trebuie aleasă una. Programul conține cuvinte încrucișate, prin rezolvarea cărora vom îmbogății propriul nostru vocabular.
Programul este dotat cu un vocabular sonor, care conține cuvintele și expresiile din lecții. Vocabularul poate fi folosit în două direcții. Vocabularul nu numai traduce, ci și pronunță cuvîntul în limba străină.
Programul pentru începători nu necesită cunoștințe de bază a limbii străine . Programul pentru semiavansați și avansați necesită cunoștințe de bază a limbii străine. Programul pentru începători și semiavansați conține 25 de lecții, cel pentru avansați conține 15 lecții. Cursanții primesc conținutul lecțiilor în limba străină și traducerea acestora. Acest fapt dă posibilitatea să învățăm acasă, ceea ce înseamnă că cursanții vin cu lecțiile învățate, datorită acestui fapt cursanții pot folosi la maxim posibilitățiile oferite de calculator.
Pentru începerea cursului de limbă străină nu sunt necesare cunoștințe generale de calculator. Fiecare cursant lucrează pe un singur calculator. La înscriere este necesar buletinul de identitate. Durata cursului: 40 de ore.

[cursuri de programe] [curs de limbă] [dactilografie] [Internet] [prețuri] [cursanții] [cursuri de calculator]