Tetra antét Visza a kezdö oldalra Térkép megjelenitése Visza a kezdö oldalra Email küldése az office@tetra.ro cimre Hivás Skype-on Hivás Yahoo Messenger-en

Személyreszabott Tanfolyamok:

HTML nyelvezet

HTML részlet

Kellene egy honlap, mert már minden ismerősnek van. A tanfolyam keretén belül megtanulod hogy készítheted el.

Megismerkedünk az internetes oldalak felépítésével, szövegek megjelenítése, formázása, felsorolások, listák készítése, adatok táblázatba történő megjelenítése, képek elhelyezése az internetes oldalunkon. Továbbá bemutatjuk a hiperhivatkozások elhelyezésének módját, meppelt képek létrehozását, menürendszerek és keretek szerkesztését.

A tanfolyam javasolt időtartalma 20 óra.

CSS nyelvezet

CSS részlet

A CSS egy rövidítés, az angol Cascading Style Sheets (rangsorolt stíluslapok) kifejezés rövidítése, ami nem más, mint egy másik programozási előírás. A CSS stílus néven ismert szabályok segítségével határozza meg a vizuális megjelenítést.

A stílusok többféleképpen egyesülnek a weblapok tartalmával. Ezen a tanfolyamon azokkal a stílusokkal foglalkozunk, amelyeket magába a weblapba ágyazunk be, valamint azokkal, amelyeket a weblaphoz csatolunk, illetve amelyeket a program beolvas a weblapra. Megtanuljuk hogyan kell stílusokat írni, illetve beolvastatni, csatolni és beágyazni az általunk készített weblapokba.

A tanfolyam javasolt időtartalma 15 óra.