Tetra antét Visza a kezdö oldalra Térkép megjelenitése Visza a kezdö oldalra Email küldése az office@tetra.ro cimre Hivás Skype-on Hivás Yahoo Messenger-en

Személyreszabott Tanfolyamok:

ECDL AM3 - Szövegszerkesztés

Az AM3 modul (Szövegszerkesztés, haladó szint) a résztvevő megtanulja, hogy olyan munkára használja a szövegszerkesztő alkalmazást, amelyeket hagyományosan haladó szintű szövegszerkesztői dokumentumoknak nevezünk. A résztvevők képesnek lesznek hatékonyan használni az alkalmazást az alapszintet meghaladó módon, és magas színvonalú szövegszerkesztői dokumentumokat tudnak elkészíteni, amelyek tartalmaznak bonyolultabb tipográfiai, formázási és elrendezési megoldásokat, többek között táblázatokat, űrlapokat és grafikákat is. Megismerjük a szövegszerkesztő alkalmazás különféle eszközeit, például a makrókat, vagy a magasabb szintű körlevélfunkciókat kezelni.

A tanfolyam javasolt időtartalma 30 óra.

ECDL AM4 - Táblázatkezelés

Az AM4 Modul (Táblázatkezelés, haladó szint) a résztvevő megtanulja, hogy olyan feladatokat megoldására legyen képes használni a táblázatkezelő alkalmazást, amelyeket hagyományosan haladó szintű táblázatkezelői dokumentumoknak nevezünk. A résztvevők képesnek lesznek hatékonyan használni az alkalmazást az alapszintet meghaladó módon, és képesnek kell lennie numerikus, szöveges és grafikus adatokat szerkesztenie és javítania, továbbá adatokat rendezni, lekérdezni és csatolni. Megtanuljuk diagramokon, grafikonokon haladó szintű formázási és megjelenítési feladatokat elvégezni, valamint logikai, statisztikai és matematikai műveletek elvégzésére alkalmas függvényeket használatát, az elérhető elemző és munkalap vizsgálati eszközök használatára, továbbá egyszerű makrók rögzítését és futtatását.

A tanfolyam javasolt időtartalma 30 óra.

ECDL AM5 - Adatbázis-kezelés

Az Advanced adatbázis modul keretében az alapszintet meghaladó módon megtanulunk hatékonyan dolgozni egy adatbázis-kezelővel, a program által nyújtott lehetőségek kihasználásával. Különböző formátumú adatok importálásának és csatolásának módját, kereszttáblás és paraméterzett lekérdezések létrehozását. Megismerjük a frissítő-, táblakészítő és hozzáfűző lekérdezéseket, illetve azokkal adatot módosítani, kinyerni, összetett űrlapokat létrehozni és módosítani, az űrlapon számításokat végezni, segédűrlapot alkalmazni. Haladó jelentéseket létrehozni, futóösszeget számolni, egyedi rekordok megjelenését előírni. Egyszerű automatizálási feladatok megoldásának módjával, makró készítéssel és annak űrlaphoz, jelentéshez, vezérlőelemhez való hozzárendelésével.

A tanfolyam javasolt időtartalma 30 óra.